Böröcz Petra a Babel Sound fesztiválon!

A flamenco tengernyi szín, hatás, zenei nyelvjárás, érzelem olvasztótégelye

Feszes dallamok, pergő ritmusok, ellágyulás és újra közös nekirugaszkodás jellemzik azt az improvizatív zenei sodródást, amelyben egymással és a közönséggel összefonódva, együtt lüktet az ének, a gitár és a tánc, vagyis a dallam, a ritmus és a mozdulat. Csodákkal kecsegtető, izgalmas, olykor az egekig emelő, máskor a mélybe hívó, semmiképp nem tét nélküli játék ez.

A flamenco élő tradícióját hozza el a közönségnek a magyar és spanyol művészekből álló „Flamenco de mil colores” formáció, amely Böröcz Petra flamenco táncművész, Jorge Díez Aragon flamenco énekes és Illés János flamenco gitáros együttműködésén alapul. A műsor nézői exkluzív, érzékeket és érzelmeket megmozgató, felejthetetlen koncertélményre számíthatnak, amely megidézi a dél-spanyol napfény erejét, a mediterrán végletesség izgalmát, a sós tengeri szellő illatát.

Rövid műsor

időtartam: 50-60 perc

felállás: egy táncos, egy énekes, egy gitáros

A műsor gerincét a különféle, spanyol hangulatú kosztümökben előadott autentikus flamenco tánc adja két hosszabb (10-12 perc) és két rövidebb (4-5 perc) táncos műsorszám. Ezek között hagyományos ének-gitár flamenco dalok, gitárszóló darabok következnek. A programot hangulatos finálé zárja.

Hosszú műsor

időtartam: 80-90 perc, lehetőleg két részletben

felállás: két táncos, egy énekes, egy gitáros, egy ütős

A tartalmát különféle, spanyol hangulatú kosztümökben előadott, hagyományos tánckellékekkel (legyező, kendő, megfelelő színpad esetén uszályos táncszoknya) díszített, autentikus flamenco tánc adja. A négy hosszabb (10-12 perc) és két-három rövidebb (4-5 perc) táncos műsorszámot a művészek szólóban és duóban adják elő. A táncos számok között hagyományos ének-gitár flamenco dalok, gitárszóló darabok következnek. A programot hangulatos finálé zárja.

Flamenco de Mil Colores Böröcz Petra

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődésüket, az alábbi elérhetőségeken állok rendelkezésükre.

Havarik Balázs | Menedzser

+36 30 601 4913

havarikb@gmail.com