Tantermi Haladó Flamenco Kurzus (Alegrías de Cádiz)

Az Alegrías az életöröm tánca. Cádizból származik, ahol az óceán és a tenger találkozik egymással. Az egész tanévet felölelő kurzus során belehelyezkedünk ebbe a hangulatba, megtanuljuk az eszközöket, és vizsgáljuk a versszakok, a kopogások és az egész tánc struktúráját. A résztvevők nagy szabadsággal improvizálnak a tánc legtöbb részében az alaposan begyakorolt eszközök és struktúrák segítségével.
A flamencot legalább 4-5 éve művelő táncosoknak ajánlom.

Mire számíthatsz:

– 120 perces órák.
– Alapos bemelegítés és tréning: koordináció, karok, kezek, kopogás és ritmus, kombinációk, a táncban használt elemek állandó gyakorlása.
– Foglalkozunk az Alegrías de Cádiz szerkezetével, ezen belül a versszakok, és egyéb stukturális elemek felépítsével, belső logikájával és a tánc egészének építkezésével, dramaturgiai ívével.
– Vannak fix, koreografált kombinációk, részletek, valamint improvizált, vagy egyénileg koreografált részletek. Az improvizációt minden esetben gyakorlatokkal készítjük elő.
– Lehetőség szerint élőzenével kísért órákat is szervezek, hogy a tanultakat valós zenei környezetben élvezhessük.

Online tartalmak:
– Az órákat videóra rögzítem, az így készült felvételt azok kapják meg, akik eleve online formában járnak, vagy hiányoznak, így tudják bepótolni az órát.
– Lehetséges csak online is követni az órát Zoom alkalmazáson az óra időpontjában és/vagy az órákról készült normál kamerás felvétellel.

Időpont: Csütörtökönként 19.30-21.30.
Helyszín: Murányi 10 Tánc- és Sportakadémia

Ár: Havi bérlet 16 000 Forint / csak online részvétellel 13 000 Forint

Ez négy hétre vonatkozik, ami az adott naptári hónapban használható ki. Hiányzás esetén a rögzített órákkal egyénileg lehet pótolni az órát.