Tantermi Középhaladó Flamenco Kurzus (Fandangos de Huelva)

A Fandangos de Huelva egy különösen kedves, ugyanakkor izgalmas, egyénileg táncolt, mégis közösségi műfaja a flamenco világának. Ritmusa középhaladó szinten könnyen elsajátítható és remek felkészülés a bonyolultabb 6/8-os, 12/8-os ritmusokra. A kurzust középhaladó szinttől ajánlom, vagyis legalább két éves aktív flamenco tánc tapasztalat szükséges hozzá.

Mire számíthatsz:

– 120 perces órák.
– Alapos bemelegítés és tréning: koordináció, karok, kezek, kopogás és ritmus, a táncban használt elemek állandó gyakorlása.
– Foglalkozunk a Fandangos de Huelva szerkezetével, a különféle módokkal, ahogy a táncos kísérheti a dalokat, valamint egy több dalból álló táncos szám szerkezetét, szerepét és jellegzetességeit is megvizsgáljuk, megtapasztaljuk.
– Vannak fix, koreografált kombinációk, részletek, valamint improvizáció, amely minden esetben alaposan előkészített és emellett bátor tett.
– Lehetőség szerint élőzenével kísért órákat is szervezek, hogy a tanultakat valós zenei környezetben élvezhessük.

Online tartalmak:
– Az órákat videóra rögzítem, az így készült felvételt azok kapják meg, akik eleve online formában járnak, vagy hiányoznak, így tudják bepótolni az órát.
– Lehetséges csak online is követni az órát Zoom alkalmazáson az óra időpontjában és/vagy az órákról készült normál kamerás felvétellel.

Időpont: Keddenként 18.00-20.00 óra
Helyszín: Murányi 10 Tánc- és Sportakadémia

Ár: Havi bérlet 16 000 Forint / csak online részvétellel 13 000 Forint

Ez négy hétre vonatkozik, ami az adott naptári hónapban használható ki. Hiányzás esetén a rögzített órákkal egyénileg lehet pótolni az órát.